Onze unieke "Handen in je Haar" flexibele kinderopvang

Handen in je haar

Elke ouder herkent het wel, een onverwachte situatie waarbij je met spoed goede opvang zoekt voor je kind. Voor die momenten biedt Mamaloe haar speciale "Handen in je Haar" flexibele kinderopvang.

Ken je die momenten?

Als je vaste oppas ziek of verhinderd is. Of als je onverwacht toch naar je werk moet. Of een onverwachte situatie waarbij het niet handig is als jouw kind daarbij aanwezig is om welke reden dan ook.

Momenten waarbij je geen andere oppas kan regelen, opa en oma op vakantie zijn, de gastouder geen extra kindjes kan opvangen, de buurvrouw al andere afspraken heeft. Het regelen van een andere oppas op korte termijn kan soms zo tijdrovend zijn en veel stress veroorzaken.

Kortom, je zit met je handen in het haar, wat nu?

Het zijn van die momenten dat je op zoek moet naar goede opvang voor je kinderen.

Daarbij wil je je kind niet bij de eerste de beste onderbrengen. Je wil wel dat je kind die paar uur in een veilige omgeving terechtkomt. Waar het kan spelen met andere kinderen, waar het een middagdutje kan doen en waar een broodmaaltijd klaar staat.

Mamaloe biedt uitkomst!

Voor deze situaties biedt Mamaloe een zeer flexibele opvangmogelijkheid voor ouders met kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 11 jaar. En wat zo mooi is:

Wij doen dit voor ouders die geen klant zijn van Mamaloe.

Er is geen inschrijving nodig om gebruik te maken van deze opvangmogelijkheid.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij onze "Handen in je haar" dienst worden kinderen tussen de 10 weken en 4 jaar opgevangen op de babygroep of verticale groep. Kinderen vanaf 4 jaar worden opgevangen op de naschoolse opvang.

Wij bieden je een veilige warme omgeving waar je je kind met een gerust hart een paar uurtjes kan brengen.

Je kind gaat mee in het ritme van ons kinderdagverblijf en wordt voorzien van tussendoortjes en een broodmaaltijd en/of warme maaltijd en verschooning. Flesvoeding en fruit dien je wel zelf mee te nemen van huis.

Schoolgaande kinderen worden vanuit school, uitsluitend scholen in Nieuw-Vennep, opgehaald.

Bij Mamaloe staan kind, ouder en flexibiliteit centraal en wordt niet gedacht vanuit de kinderopvangorganisatie. Mamaloe streeft naar een verlenging van de thuissituatie met huiselijke sfeer.

Wij bieden ouders de mogelijkheid om een gezinsleven en werk te combineren door Handen in je Haar Opvang. Maar we zijn er ook om bij te springen in noodsituaties.

Eenvoudig aanmelden

Kinderen kunnen telefonisch worden aangemeld minimaal 24 uur van te voren.

Maar in noodsituaties kan je altijd de dag zelf nog informeren. Wij kunnen samen met jou bespreken wat wij je voor die dag kunnen bieden. De minimaal aantal af te nemen uren bedragen 2 uur.

Het afnemen van Handen in je Haar Opvang gebeurt door middel van een uurtarief. Voor informatie kan je contact met ons opnemen.


Terug van Handen in je haar flexibele kinderopvang naar Kindercentrum Mamaloe