De verschillende Kinderopvang groepen bij Mamaloe

Ben je bang dat je kind zich niet zal thuis voelen? Bij Mamaloe hebben we verschillende kinderopvang groepen, zodat ieder kind in de juiste groep geplaatst kan worden.

Plezier met ballonfiguren

Elke groep is een huisje binnen het Mamaloehuis. Met een eigen groepsruimte, slaapkamer, keukenblok en een gezamenlijke buitenruimte. De kinderen hebben zo hun eigen plek met alle voorzieningen.

De groepen zijn ruim in oppervlakte waardoor de kinderen zich vrij voelen om te bewegen, speken en zich te ontplooien. De groepen bieden rust, waardoor de kinderen zich veilig en ontspannen voelen. Bovendien zorgt de huiselijke sfeer ervoor dat de kinderen zich thuis voelen.

Mamaloe heeft de volgende groepen:

Peuteropvang groepen

In veel gevallen is peuteropvang precies dat: het opvangen van de peuters. Bij Mamaloe richten we ons ook op de ontwikkeling van het kind.

We hebben 2 Peutergroepen: de Rode en de Groene groep. In ieder kunnen 12 tot 14 peuters van 2 tot 4 jaar worden opgevangen, begeleid door 2 of 3 pedagogisch medewerkers.

Lees meer over onze Peuteropvang groepen.

Verticale kinderopvang groepen

Naast de baby- en peutergroepen ken Mamaloe twee verticale groepen. Hierin worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen.

Waar er bij de baby- en peutergroepen de kinderen vooral met leeftijdsgenoten te maken hebben, wordt in de verticale groepen meer een gezinssituatie nagebootst.

Lees meer over onze Verticale groepen


Terug van Kinderopvang groepen naar Kindercentrum Mamaloe