Onze Pedagogisch medewerkers in de kinderopvang

Om ons pedagogisch beleid goed uit te voeren, is een goed team van pedagogisch medewerkers een vereiste. En gelukkig hebben we die ook.

Onze pedagogisch medewerkers zijn enthousiast, zorgvuldig en toegewijd.
De taken van de pedagogisch medewerkers zijn erg verschillend van aard. Ze moeten van veel markten thuis zijn.

Het werken met een groep kinderen, collega's en het zorgdragen voor enkele huishoudelijke taken vraagt om enig improvisatievermogen.

Deze veelzijdigheid aan taken zorgt dat op de schouders van de groepsleiding een grote verantwoordelijkheid rust.

Vacature pedagogisch medewerker

Kom jij werken bij Mamaloe.......

Voor de allerleukste kinderen zijn wij, ter uitbreiding van het allerleukste team, op zoek naar de allerleukste pedagogisch medewerkster!

Pedagogisch medewerkster 

Wat wij belangrijk vinden in een nieuwe medewerkster bij Kindercentrum Mamaloe is dat je lief bent voor ons allemaal! Onze leeftijden variëren van 4 tot 12 jaar. Je ziet onze talenten en weet wat onze interesses zijn. Je houdt van knutselen, spelletjes spelen, sportactiviteiten, en liedjes zingen.

Je vind het heerlijk om met ons naar het bos te gaan of naar de speeltuin. Je bent zorgzaam, je voorziet ons van een lekker hapje met wat drinken erbij en laat ons op de bank hangen als we daar zin in hebben. Wij vinden het reuze fijn als je ons helpt met het opruimen en dat je er voor zorgt dat wij ons thuis voelen!

Je toekomstige collega’s vinden het belangrijk dat je loyale bent en het werken met ons meer dan serieus neemt. Ook zeggen ze dat je moet beschikken over een ruime pedagogische kennis met tenminste een relevante opleiding afgerond MBO niveau 3 of 4 (als je een overgang hebt van 3 naar 4 PABO dan willen we je ook graag ontmoeten.

Je mag je gemotiveerde brief met CV mailen naar info@mamaloe.nl voor vragen mag je altijd bellen met Edmé Loe A Foe 0252-688807

Goed opgeleid

De pedagogisch medewerkers die bij Mamaloe werken dienen dus goed opgeleid te zijn.

Zij zijn allemaal in het bezit van een geldig diploma zoals dit is voorgeschreven volgens de CAO Kinderopvang. Daarnaast hebben zij een VOG (verklaring omtrent gedrag) laten zien.

Een diversiteit aan achtergronden

We leven in een Multiculturele Samenleving. Op Mamaloe zitten kinderen met verschillende achtergronden en culturen. 

We willen de kinderen en de omgeving dan ook meegeven dat ieder mens gelijk is, ongeacht huidskleur en achtergrond en/of cultuur. Daarom streven wij er ook naar om binnen ons team een samenstelling te creëren van verschillende achtergronden en culturen.

We stellen het team graag aan je voor:

Armelle
Ilona
Joanna
Lisa
Tristen

Onze Stagiaires

Kindercentrum Mamaloe is een door Calibris erkend leerbedrijf. Door een goede stageplek te bieden hoopt Mamaloe ook om mensen voor deze sector te werven.

Doordat een stagiaire nog veel moet leren stelt zij vragen en kan zich soms kritisch op stellen. Voor de pedagogisch medewerker heeft dit als voordeel dat zij zich bewust blijven van hun eigen handelen.

Ook is het vaak zo, wanneer er een stagiaire op de groep is, dat je dan de mogelijkheid hebt om een extra activiteit te doen met de doelgroep. Wat voor ons heel belangrijk is!

Dus stagiaires we zijn ontzettend blij met jullie……

Mamaloe biedt voor helpende welzijn en pedagogisch werkers studenten, in zowel de beroepsopleidende leerweg (bol) stagiaires en de beroepsbegeleidende leerweg(bbl), een stageplek.

  • BOL wil zeggen dat de stagiaire en naar school gaat en onbetaald stage loopt op de opvang.
  • BBL wil zeggen dat de stagiaire zowel naar school gaat en op Mamaloe werkt als betaalde kracht volgens de richtlijnen van de cao. 

Stagiaires die bij Mamaloe stage lopen zijn ook allemaal in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag).


Keer terug van Pedagogisch Medewerkers naar Kindercentrum Mamaloe