Waarom kiezen voor Mamaloe


Het is belangrijk om een goede keuze te maken voor de opvang voor je kind. Ontdek waarom onze klanten, elke dag weer vertrouwen op Mamaloe.

Aandacht voor uw kind

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen je kindje met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor het zich geborgen voelt. Bij de aller kleinste volgen wij bij het slapen en eten het schema van thuis. Mamaloe heeft aparte baby en peutergroepen.

Op stap in de wijk

De pedagogisch medewerkers zie je regelmatig lopen met de kinderen. Ze gaan er op uit met de kinderen om hun leefwereld te vergroten en gewoon omdat het zo ontzettend leuk is.

Sterk in flexibele opvang

Wil je je kind eerder brengen of later halen dan onze standaard openingstijden dat kan ook bij Mamaloe. Wij bieden vervroegde opvang vanaf 07:00 uur en verlengde opvang tot 18:30 uur.

Opvang op maat

Als je onregelmatig werk hebt, kan je bij ons opvang, aangepast aan je persoonlijke situatie, afnemen. Bij ons zijn alle combinaties mogelijk.

Peuterspeelzaal mogelijkheden

Alle dagen in de week is het mogelijk om halve dagen opvang af te nemen.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang bij Mamaloe is de schooldag gezellig beginnen. Om 07:30 uur komen de eerste kinderen en er is tijd voor een spelletje of rustig wakker worden.

Warm eten

Mamaloe biedt kosteloos een extra dienst aan, waarbij je kind gezellig met andere kinderen in een huiselijke sfeer een warme maaltijd krijgt.